Loading
С деца по Великден във Варна

С деца по Великден във Варна

Великден е смятан за най-големия християнски празник. Всяка година озарявa дома на българското семейство и отразява вярата във възкресението на праведните в един по-хубав свят. На този празник християнската религия чества връщането на Иисус Христос към живота на третия ден, след като е разпнат на кръста.
Интересни са събитията около Великден. Ето нашите предложения за занимания с децата:

Традиционният фестивал “Сръчко” ще се проведе за пореден път във Варна. Домакин ще е Културно-развлекателен комплекс „Морско Казино“ Варна. Началото на феста ще бъде дадено на 26-ти април, като той ще продължи до 28-ми Април. Организаторите са подготвили множество изненади за жителите и гостите на морската столица.

Кино

Парка на чудесата с прожекции всеки ден разказва историята на един невероятен увеселителен парк, където въображението на едно изключително креативно момиче на име Джун оживява. В един необикновен ден, тичайки през гората в търсене на пътя към дома, Джун открива старо увеселително влакче и се качва в него.

Работилници

За близалки – яйца. Децата заедно с майстор ще изработят голяма и вкусна близалка за Великден! Петък и събота от 14:00 ч.

Съботно авиоприключение: Ще изработваме възхитителни хвърчила, интересни хартиени самолети и модели, които могат да участват в авиосъстезания. За деца 8-15 г., събота 9:00-11:00 ч.

Забавни детски работилнички: Тези занимания имат за цел да стимулират разгръщането на творческия потенциал в детето чрез използването на различни арт-техники. Събота, 10:00 -18:00 ч.

Лего работилница: учат децата на работа в екип, креативно мислене, комуникационни умения и импровизация през любимата игра на поколения – конструкторите Лего. За деца над 4 години, събота от 11:00 ч.

Великденска работилница: Безплатна детска Великденска работилница, на която ще се рисуват пластмасови яйца, събота 11:00-14:00 ч.

Спорт

Тренирай футбол с професионални англо-говорящи, британски треньори, квалифицирани от УЕАФА.
Една безплатна тренировка, 4-14 г., понеделник 9:00-16:00 ч.
➡➡ https://bg.britishfootballschool.com/bg/gatsby-april/


Бъдете винаги информирани с orangesea.bg, последвайте ни във Facebook за още полезна информация.

Ако знаете за интересно събитие или занимание във Варна,  пишете ни на info@orangesea.bg или във Facebook.
Така ще зарадваме повече деца!


Изображение на корицата: Pinterest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?