Loading

На 14 и 15 май 2022 година (събота и неделя) се проведе третото издание на Детско образователно изложение ”Оранжево морето”. То се състоя на същата топ локация около Слънчевия часовник и входа на Морската градина.

Участие взеха над 40 учебни центъра за деца, ученици и кандидат студенти.

Варненските родители се запознаха с богатата палитра от възможности за обучение и възпитание в града ни, както и начините за забавление и игра, които различните учебни центрове предлагат. Посетителите участваха безплатно в технолигични, езикови, научни, творчески и спортни работилници.

Темата на изложението е “Детска планета”.

Мечтата ни беше да обедим на едно място природните науки, езиците, математиката, инженерството, изкуствата и спорта и да покажем как може да се изучават през играта и забавлението, защото вярваме, че практическият подход в ученето води до цялостно разбиране.

Изложение „Оранжево морето“ е голям детски празник на знанието, веселието и спорта с рисуване, творчество и забавления за деца от 0 до 18 години и техните родители. Около Слънчевия часовник се случиха множество демонстрации, децата участваха в безброй безплатни работилници, а най-активните получиха много награди.

С любезното съдействие на Община Варна, Културно-развлекателен комплекс „Морско казино“.

Вижте кои бяха участниците:

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?