Loading

На 13 май 2023 година (събота) ще се проведе за четвърти пореден път издание на Образователно изложение ”Оранжево морето”. Локацията е вече добре позната –  около Слънчевия часовник и входа на Морската градина.

Ще участват над 30 образователни организации за деца, ученици и кандидат студенти.

Варненските родители ще имат шанса да се запознаят с богатата палитра от възможности за обучение и възпитание в града ни, както и начините за забавление и игра, които различните учебни центрове предлагат. Посетителите ще участват безплатно в технолигични, езикови, научни, творчески и спортни работилници.

Мечтата ни е да обедим на едно място природните науки, езиците, математиката, инженерството, изкуствата и спорта и да покажем как може да се изучават през играта и забавлението, защото вярваме, че практическият подход в ученето води до цялостно разбиране.

Темата на изложението тази година е “Къмпинг в града”. Свързваме с това лятото, лятната ваканция и всички възможности, които то предлага за игри и детски активности. Изложение Оранжево морето ще бъде весел празник с шарени чадъри, преносими къмпинг мебели, с весели надуваеми топки, пояси и други летни артикули.

Изложение „Оранжево морето“ е голям детски празник на знанието, веселието и спорта с рисуване, творчество и забавления за деца от 0 до 18 години и техните родители. Очаквайте около Слънчевия часовник да се случат множество демонстрации и безброй безплатни работилници, а най-активните ще получат много награди.

С любезното съдействие на Община Варна, Културно-развлекателен комплекс „Морско казино“.

Вижте участниците:

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?