Loading
Грабнете 15-месечен абонаментен план „Математиката е лесна“

Грабнете 15-месечен абонаментен план „Математиката е лесна“

Математиката е навсякъде около нас. Тя е основният фактор, който оказва най-голямо влияние върху бъдещите академични успехи на децата, особено когато математическите познания са започнали да се формират в най-ранна детска възраст. Ранното обучение има определящо значение за бъдещата успеваемост на едно дете. Математиката се оказва точният инструмент за развитие на концентрация, логическо мислене и откриване на закономерностите в заобикалящия ни свят.
Easymath.bg се доказа като ценен помощник на децата от начален етап, които ще кандидатстват в математическите гимназии след 4 клас. В платформата малките ученици успяват да научат, затвърдят и преговорят всички теми от състезателната математика. Това е удобен начин за заетите родители да осигурят качествена подготовка на децата си за предстоящите математически състезания.
Децата се подготвят отлично и при това по един лесен и забавен за тях начин. Дори да не кандидатстват в математически гимназии и да не се явяват на математически състезания, учениците могат да придобият един по-различен поглед върху състезателната математика и да открият нейната стойност. Дигиталните технологии развиват изследователския дух, а това кара децата да гледат с други очи на математиката. Тази статична наука придобива динамичен характер и кара учениците да се влюбят в нея.

15 месеца достъп до цялото съдържание на платформата Easymath.bg – най-добрият абонаментен план за 1, 2 и 3 клас.

15-месечният план с пълен достъп до модулите предлага:
► Видео обучение: 42 теми теория, всяка в по 2 видео урока + 10 задачи с подробни решения за затвърждаване на наученото;
► Онлайн подготовка за състезания: над 290 теми от популярни състезания за решаване и оценяване онлайн с отговори и подробни решения.
Децата ще могат да се подготвят плавно и неусетно по състезателна математика тази и следващата учебна година, дори и през лятото няма да скучаят. Достъпът до платформата е онлайн в предпочитано за потребителя време и място – на почивка, море или планина, на ски или при баба.

Последвайте линка за по-детайлна информация: Easymath.bg


Изображения и текст Easymath.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?