Loading
Участвайте в програма „Активни деца“

Участвайте в програма „Активни деца“

Утвърденият през годините Футболен клуб „Гранд Про“ търси своите бъдещи шампиони набор 2010-2016 г.

За да пребори ефекта от изолацията и социалната дистанция, екипът на занималня „Гранд Про“ с помощта на треньори и психолог Елена Тодорова, разработиха програма за деца на възраст 5-8 години в предучилищна и училищна възраст. Програмата осигурява подкрепа на децата при преодоляване на обучителните и социалните бездни, които ковид-кризата отвори.

Много родители споделят с притеснение, че децата им прекарват дълго време пред екраните на различни електронни устройства. Изпитват трудности при преход към работа с лист и молив и често отказват да рисуват, пишат или четат. И още – лесно се разсейват, трудно се концентрират, все по-често са неспокойни или физически неудържими. Не спазват общоприетите правила и трудно комуникират с връстниците си. Налице е нарушен баланс в ежедневието на подрастващите заради ограничените възможности за спорт и извънкласни дейности, което повлиява негативно на образователните постижения.

Вижте детайлите към програмата в брошурата на занималнята:

И още едно интересно предложение за заети родители! Спортно Образователният Център (занималня) отваря врати през уикенда. Всяка Събота и Неделя всеки желаещ може да се възползва от целодневна или почасова занималня за деца от 5 до 12 г. възраст.

Информация за новите курсове за деца „Йога“ и „Латино танци“, както и за групите по Ментална Аритметика и Английски език ще получите на тел: 0895036246 или последвайте линка www.fc-grandpro.com
facebook.com/fcgrandpro2020


Изображение корица: unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?