Loading
Спортен клуб “Черно море-Бриз”

Спортен клуб “Черно море-Бриз”

СК“Черно море – Бриз” се занимава с развитието на спортно ветроходство за деца и младежи.
Клубът е един от водещите  в България, развиващи спортно ветроходство със затвърдени традиции и успехи през годините, в това да обучава деца и подрастващи на най-високо ниво във ветроходния спорт.
В клуба ежедневно организират тренировки по ветроходство, като предоставят възможност на своите възпитаници да покажат уменията си и в състезания. Тренировъчният процес се осъществява в акваторията на Варненското езеро, като разполагат с една от най-големите и модерни бази в страната. Екипът е млад и амбициозен. За тях ветроходството не е просто спорт, а начин на живот. Стремят се да предадат опита си в сферата на ветроходството на децата и да ги възпитат в любов към морето, природата и спорта.
Ветроходството е един от най-комплексните спортове, като развива освен физически, така и психически умения. Практикуването му е възможно от ранна детска възраст след навършване на 7 години. Този спорт се практикува в морето, което дава шанс на децата да се развиват в благоприятна за тяхното здраве среда. Спортът ветроходство помага още за изграждане на качества като самостоятелност, отговорност и решителност в децата.
В Спортен клуб “Черно море-Бриз” всеки е добре дошъл!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?