Loading
Английски и Немски език през учебната година за деца от 5 години до 10-ти клас

Английски и Немски език през учебната година за деца от 5 години до 10-ти клас

Ако искате детето Ви да учи Английски и Немски език с удоволствие, бързо и максимално ефективно, то Учебен център “Скоростно Учене” е най-добрия избор в град Варна.

Може да изберете да учите в един от двата им офиса:

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11; Телефон за връзка: 0895 752 725

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка); Телефон за връзка: 0876 709 795

Занятията са 2 пъти седмично по 2 уч.ч. В гъвкав график съобразен със смените на децата

Достъпни цени. Разгледайте цени и график>>

В Учебен център „Скоростно Учене“ работят екип от млади специалисти, които са се посветили на идеята да предоставят възможно най-качественото образование по Английски и Немски език за своите ученици като използват най-модерните образователни методики и дигитални образователни инструменти.

 

Учебен център „Скоростно Учене“ Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски или Немски език за деца от 5 години до 10-ти клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната обстановка, в която децата учат през учебната година.

Кога? – От 29.08 до 25.09 в удобно за Вас време

Запишете се за открит урок на тел. 0895 752 725

При тях ще откриете:

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

Интерактивна Дъска – Тази дъска дава възможност уроците да бъдат създавани с професионален образователен софтуер. Те биват визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика. 

Интерактивен Под – Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра. 

 

Кинект – Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори. 

Карти с добавена реалност – Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата. 

Мнемотехники – Техники за лесно запаметяване, които помагат на малки и големи да учат нови думи и граматика, с помощта на забавни асоциации. 

 

Онлайн портал за домашни – Домашните вече не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате известие, че домашното е налично в платформата. Ще можете да проверите всички отговори веднага, след като домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задачи, за да поправите грешките. Домашните включват граматични упражнения, четене, писане, диктовки, гласово разпознаване (децата изговарят думите или изреченията) и специална програма „чува“ дали са казани вярно. Ще получавате известие за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко напълно вярно домашно, носи награда.

Месечен отчет за това как детето се справя по време на школата по Английски и Немски език

И не на последно място – достъпни цени.

Очаква Ви учене от ново поколение!

Посетете ги в един от двата им офиса

Офис 1 – гр. Варна, Бул. Мария Луиза 11; Телефон за връзка: 0895 752 725

Офис 2 – жк. Младост – Пазар (под Ледената пързалка); Телефон за връзка: 0876 709 795

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

 

Facebook: https://www.facebook.com/skorostno.uchene

Вижте как учат Английски и Немски език в присъствена форма през учебната година

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?