Loading
Покана за открит урок по Английски език | Варна

Покана за открит урок по Английски език | Варна

Днес Ви представяме един иновативен Учебен център в сърцето на град Варна!

В Учебен център „Скоростно Учене“ работят екип от млади специалисти, които са се посветили на идеята да предоставят възможно най-качественото образовавание по Английски език за своите ученици като използват най-модерните образователни методики и дигитални образователни инструменти.

Учебен център „Скоростно Учене“ Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски език за деца от 5 години до 8ми клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната обстановка, в която децата учат през учебната година.

Къде? – В сърцето на гр.Варна – бул. Мария Луиза 11

Кога? – От 05.09 до 20.09 в удобно за Вас време

Запишете се за открит урок на тел. 0895752725

При тях ще откриете:

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

Достъпни цени. Разгледайте цени и график

Интерактивна Дъска – Тази дъска дава възможност уроците да бъдат създавани с професионален образователен софтуер. Те биват визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика. 

Интерактивен Под – Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра. 

Кинект – Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори. 

Карти с добавена реалност – Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата. 

Мнемотехники – Техники за лесно запаметяване, които помагат на малки и големи да учат нови думи и граматика, с помощта на забавни асоциации.  

Онлайн портал за домашни – Домашните вече не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате известие, че домашното е налично в платформата. Ще можете да проверите всички отговори веднага, след като домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задачи, за да поправите грешките. Домашните включват граматични упражнения, диктовки, гласово разпознаване (децата изговарят думите или изреченията) и специална програма „чува“ дали са казани вярно. Ще получавате известие за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко напълно вярно домашно, носи награда.

И не на последно място – достъпни цени.

Очаква Ви учене от ново поколение!

Посетете ги на адрес гр. Варна – бул. Мария Луиза 11

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“

 

Facebook: https://www.facebook.com/skorostno.uchene

Вижте как учат Английски език в присъствена форма през учебната година

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?