Loading
Английски език за деца от 5 години до 8ми клас с учебен център  „СКОРОСТНО УЧЕНЕ“

Английски език за деца от 5 години до 8ми клас с учебен център „СКОРОСТНО УЧЕНЕ“

Днес ви срещаме с Веселина Томова, управител на Учебен център „Скоростно Учене“, чиято основна цел е да улесни и ускори процеса на учене на езици, като се базира на мнемоника, сугестопедия и дигитални образователни инструменти.


Какво точно представляват методиките, които използвате?

В центъра разполагаме с:

Интерактивни Дъски – Тази дъска дава възможност уроците да бъдат създавани с професионален образователен софтуер. Те биват визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.

Интерактивен Под – Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра.

Кинект – Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори.

Карти с добавена реалност – Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата.

Онлайн портал за домашни – Домашните вече не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате известие, че домашното е налично в платформата. Ще можете да проверите всички отговори веднага, след като домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задачи, за да поправите грешките. Домашните включват граматични упражнения, диктовки, гласово разпознаване (курсистите изговарят думите или изреченията и специална програма „чува“ дали са казани вярно). Ще получавате известие за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко напълно вярно домашно, носи награда.

Използваме Мнемотехники – Техники за лесно запаметяване, които помагат на малки и големи да учат нови думи и граматика, с помощта на забавни асоциации.

Използваме Част от основните закони на Сугестопедията – Тяхната роля е да спомогнат за концентрацията и да премахнат умората, която се получава при стандартния метод на преподаване.

И не на последно място – достъпни цени.

За презентацията е нужен JavaScript.

Школата предлага и Онлайн обучение. Бихте ли ни разказали повече?

Школата ни разполага със специализирана онлайн класна стая и техническа подръжка, достъпна по всяко време, които спомагат безпроблемното протичане на уроците, както за курсистите, така и за учителите. Уроците са разработени специално за онлайн среда, като включват разработени от нас онлайн игри и упражнения, които правят урока интерактивен и забавен за учениците ни. Виртуалната среда дава възможност да направим говоренето на английски език много забавно, благодарение на увереността, която придобиват обучаващите се.

Какво ново могат да очакват Вашите курсисти през тази учебна година?

Тази учебна година всички наши курсисти ще могат да се възползват от оптимизирана онлайн клиентска зона, която ще включва:

✅ Визуализиран разработения урок, който са взимали по време на часа в школата. Така курсистите ще могат да си припомнят материала, който са учили в часа.

✅ Кореспондиращо на урока онлайн домашно, което включва:

🔸 граматически упражнения;

🔸 диктовки;

🔸 автоматизирана система за гласово разпознаване, за да могат учениците да тренират говоренето на езика, без да се притесняват от грешки

✅ Онлайн игри за упражняване на материала, преподаван в час

✅ Отчет, за това как се е справял ученикът в школата

✅ Важна административна информация, касаеща родители и курсисти

Също така сме им подготовили много подаръци и награди, както за старта на учебната година, така и по време на занятията.

Вижте видеата, за да придобиете представа как се провеждат присъствените и онлайн обучения в Учебен център „Скоростно Учене“:

Онлайн:

Посетете ги на адрес: гр. Варна – бул. „Мария Луиза“ 11

Повече за Учебен Център „Скоростно Учене“тук

Facebook: https://www.facebook.com/skorostno.uchene

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?