Loading
Героите от Пес Патрул помагат на децата да заобичат новите технологии

Героите от Пес Патрул помагат на децата да заобичат новите технологии

Представете си свят, в който възхищението и любовта на децата към анимационните приключения на Пес Патрул се простират отвъд телевизионния екран и се “съживяват” пред очите им. Това е реалността с 3D моделирането и принтирането – новаторска технология, която преобразява секторите и предлага неограничени възможности.

Какво е 3D моделиране и принтиране?

3D моделирането е изкуството да се създава триизмерно представяне на обект. За разлика от двуизмерните модели, които са плоски, само с височина и ширина, 3D моделите добавят дълбочина, което им придава по-реалистичен вид. След като тези модели бъдат проектирани, 3D принтирането превръща тези дигитални творения в осезаеми обекти.

 Потопете се в света на 3D моделирането с Пес Патрул

През ноември Advance Academy стартира най-новия си курс “3D моделиране и принтиране с Пес Патрул”. Курсът е създаден специално за деца, които желаят да съчетаят любовта си към Пес Патрул с изучаването на основите на 3D моделирането.  

Изработване на собствен медальон от Пес Патрул

Както всички деца знаят, всеки член от екипа на Пес Патрул има своя уникален медальон, символизиращ неговите специални умения и индивидуалност. Независимо дали са смели като Чейс, свободолюбиви като Скай или запалени по рециклирането като Роки, този курс ще позволи на децата да изберат любимия си герой и да моделират неговия медальон. Но забавлението не спира до тук! С помощта на нашия 3D принтер децата ще вдъхнат живот на своето творение, превръщайки го в материален спомен.

 

Специален подарък за всяко дете

Всяко дете преминало през курса по 3D моделиране и принтиране ще получи за спомен 3D принтирана фигурка на любимия си герой от Пес Патрул. Независимо дали това е Скай, Чейс, Роки, Маршал, Рабъл или Зума, всяко дете ще има спомен, който да запази.

 

Светът на 3D моделирането и принтирането е пълен с безкрайни възможности. Съчетавайки света на Пес Патрул с науката за 3D моделиране, Advance Academy предлага не просто курс, а приключение – приключение, което разпалва креативността, подхранва любопитството и засилва иновативното мислене на децата.

За повече информация: https://kids.advanceacademy.bg/kurs-3d-modelirane-za-detsa/ 

Email: office@advanceacademy.bg, телефон: 0889990030 или на адрес: кв. Левски, ул. Димитър Икономов 19, ет. 3  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?