Loading
Целодневни занимания през лятната ваканция във Варна

Целодневни занимания през лятната ваканция във Варна

Oбичаме да правим подаръци на нашите малки герои. Нека това лято им подарим хубави спомени от вълшебни приключения! Оранжево морето ви запознава с детските активност в град Варна. Предлагаме ви списък с летните програми, които са подготвили образователните центрове:


Advance Academy предлага иновативна целодневна занималня за деца 1-4 клас с техническа насоченост. Децата ще се научат да работят в екип. Ще управляват дронове, ще 3D принтират свои фигурки. Академията разполага с нова, модерна база в близост до Морска градина, снабдена с модерни образователни технологии.

Master School of English Plus подновяват миналогодишното си “Лято в куфар”развлекателно-обучителна програма за деца от 7 до 12 години с акцент развитие на езикови умения по английски език. Програмата залага на развитие на креативните умения, критичното мислене и работата в екип. Всеки ден е посветен на различна част от детския свят – въображение, спорт, игра на открито, откривателски игри, изработване на макети и прототипи, споделяне, самоизява и работа в екип.

lqtno-zeleno-uchilishte

Варненче са подготвили „Зелено училище“ с тръгване от ДКС или кв. Младост – линк за допълнителна информация: http://varnenche.bg/outdoor-school/

СК „Чудните скали“ – с тях няма скука. Вижте какво да очакват децата 7-12 години от Зелено приключенско училище: колективни приключенски игри, щафети и състезания, различни художествени занимания и беседи, нови игри, места и забавления, дейности с образователни и художествени елементи. Под формата на кратки лекции, занимателни игри и кратки дискусии, разработени от психолог, децата ще научат повече за безопасното общуване в интернет, как да подхождат за справяне с проблемни ситуации, за да придобият самоувереност при контактите с различни хора и при работа в екип.

https://chudniteskali.com/zeleno-uchilishte-varna/

Hi School лятна занималня с английски е място, където децата се забавляват докато учат и учат докато се забавляват, специализирана за деца от 6 до 9 годишна възраст. Съчетава разнообразни образователни и занимателни програми. Занималнята се провежда в целодневна форма (8:30-18:00ч.) и е в рамките на месеците юни, юли и август.

http://hischool-varna.com/summer-courses/zanimalnya/

Учебен център „Йера“ с няколко програми – практическо училище, езикови занимални, зелен средновековен лагер:
https://jeravarna.com/letni-zanimania-deca
📲0878/39 49 39

Работилница за наука и творчество – тук ще прекарат своето научно лято малките изследователи, които се вълнуват от физика, химия, природа, забава и игри.

Лятно училище „Млад учен“

 

Clever Kids – Детска занималня и учебен център – МАЕ Варна

📌 За информация ➡️ на тел: 0876737118 📞
☀️👉 https://www.facebook.com/events/233096181260535/
📌 За записвания ➡️ https://bit.ly/zanimalnya2020

Туристическо дружество „Родни балкани“, Зелени градски лагери „Млад турист 2020“

Лятно училище „Хакуна Матата“, линк за допълнителна информация:

https://www.hakunamatatavarna.com/лятно-училище/

 

Предложението наМатерика  е „Образователно – приключенска програма за деца“, която има за цел да развие личността на детето, да обогати знанията му за различните науки като част от света, да го постави в реална среда, където може да преживее различни неща, да осмисли и натрупа нов опит и нови умения, които ще му помогнат да расте свободно и уверено.

http://www.materika.bg/

Учебно-творчески център „Пламък“ ще спаси лятото с програмата си „Нашето синьо лято“. Повече информация на тел: 0899 720 625 – Дороти Берова.

https://www.facebook.com/centar.plamak/

Детска академия „Векторче

https://www.facebook.com/vektorche/

Лятна занималня в Рейвън Варна за деца от 8 до 12 години!

Детски център Слънчогледи – ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ
целодневна и полудневна занималня за деца от 6 до 11 години.
https://www.facebook.com/Детски-център-Слънчогледи-Варна-

Детски център „Мама и Аз“ – лятна академия „Туки Так“

https://mamaiaz.bg/vakancia-2020/

Академии Angry Birds

Двата делфина – за записвания позвънете на 📞0878 615 108.

Занималня „АБВ
https://www.facebook.com/zanimalnqabv/

Лятна школа Чунга Чанга ви предлага едно незабравимо лято с много игри и приключения:
https://www.facebook.com/

Лятна занималня Шампиони. Децата ще имат разнообразие от дейности свързани преди всичко със спорт ( ⚽️ футбол за момчетата и 🕺модерни танци за момичетата), приключенски игри, фокуси, 🎨рисуване и много други забавни игри.
https://www.facebook.com/

SmartyKids Кайсиева градина с лятна занималня през тази година.

https://www.facebook.com/smartykidsvarna

ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ
„ЗНАМ И МОГА“ към Читалище Христо Смирненски
Знам и мога


Ако сте организатор на целодневни детски занимания във Варна и не откривате своята лятна програма в статията, ви молим да ни пишете на info@orangesea.bg, за да сме полезни на повече деца и родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?