Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Работилница за наука и творчество

+ Google Map
бул. "Генерал Колев", № 54
варна, 9000 Bulgaria
088 535 8660 www.nedatravel.com
Новото място за занимателна и образователна наука във Варна. Предлагаме съботно-неделни работилници и ваканционни програми за деца в училищна възраст.
При нас децата ще имат възможност да влязат в ролята на учени, изследователи и естествоизпитатели. Ще изучават природата от атома до космоса чрез експерименти и игри, забавлявайки се със свои връстници. Програмите и работилниците са съобразени с училищния материал по природни науки, като затвърждават знанията чрез откривателство и експеримент. Наши партньори са научни и образователни институции във Варна, които ще посещаваме заедно, за да могат децата да надникнат и в ежедневието на истинския учен. Някои от тях са Института по океанология при БАН, Университетски ботанически градини Варна и Балчик, Медицински университет – Варна, Природонаучния музей и други.
Идеята се роди на Европейска нощ на учените ‘19 след многобройните въпроси на родители и деца къде и как могат да посещават такива занятия и извън събитието. Зад Работилницата стоят Неда Травел (www.nedatravel.com) – туроператор с дългогодишна практика в детските лагери и организираните пътувания за ученици, както и Мирослава Димитрова – биолог и опитен комуникатор на науката, участвала на Софийски фестивал на науката, Европейска нощ на учените и различни Дни на отворените врати в Шуменски унивeрситет и Ботаническите градини на СУ.
Нашата мисия е да възпитаме у поколението на бъдещето любов към науката и знанието, критично мислене и уважение към заобикалящата ни природа, част от която сме и ние самите.
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?