Loading
Потопете се в света на 3D моделирането с Roblox

Потопете се в света на 3D моделирането с Roblox

Готови ли сте да се гмурнете в интересния свят на 3D моделирането и принтирането заедно с познатата на всички ни вселена на Roblox. Курсът по 3D моделиране и принтиране с Roblox е разработен специално за деца, които искат да съчетаят любимата си игра с изучаването на нещо ново и уникално.

По време на курса, децата ще разберат как работят 3D принтерите и как да моделират сами фигурки с помощта на платформата TinkerCad. Освен това, в края на курса всяко дете ще принтира своя индивидуален Roblox герой. 

Какво е 3D моделиране и принтиране?

3D моделирането е изкуството да се създава триизмерно представяне на обект. За разлика от двуизмерните модели, които са плоски, само с височина и ширина, 3D моделите добавят дълбочина, което им придава по-реалистичен вид. След като тези модели бъдат проектирани, 3D принтирането превръща тези дигитални творения в осезаеми обекти. 

Създай терен за игра в Roblox с 3D моделиране в TinkerCad

В Roblox полетата за игри са пространства, в които играчите могат да изграждат и взаимодействат в собствена уникална среда. Тези полета могат да варират от прости пейзажи до сложни интерактивни светове, предлагайки безкрайни възможности за творчество и изследване.

По време на курса по 3D моделиране фокусът ще бъде платформата TinkerCad. В нея децата ще научат основите на 3D проектирането, докато създават свои собствени терени. Така децата ще упражнят работата си в TinkerCad за позициониране, ориентиране и оразмеряване. Освен това ще развият своята креативност, тъй като всяко дете ще създаде свой собствен терен.

Специален подарък за всяко дете

Всяко дете преминало през курса по 3D моделиране и принтиране ще получи подарък – 3D ПИСАЛКА, с която ще може да продължи да създава каквото си пожелае.

Светът на 3D моделирането и принтирането е пълен с безкрайни възможности. Съчетавайки света на Roblox с науката за 3D моделиране, Advance Academy предлага не просто курс, а приключение – приключение, което разпалва креативността, подхранва любопитството и засилва иновативното мислене на децата.

За повече информация: https://kids.advanceacademy.bg/kurs-3d-modelirane-za-detsa/ 

Email: office@advanceacademy.bg, телефон: 0889990030 или на адрес: кв. Левски, ул. Димитър Икономов 19, ет. 3 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?