Loading
Лятна ваканция по програмиране в Advance Academy

Лятна ваканция по програмиране в Advance Academy

Лятната ваканция е все по-близо и всяко дете я очаква с нетърпение. С нейното начало, стартира и лятната ученическа ИТ академия на Advance Academy! Тя предоставя една уникална възможност за всяко дете да учи докато се забавлява през летните месеци и да даде старт на своето приключение в невероятния свят на ИТ. С лятната ученическа академия по програмиране, децата ще се потопят в една динамична, креативна и забавна среда, докато учат нови неща от най-бързоразвиващия се сектор.

За предстоящата лятна ваканция сме подготвили много изненади, като разширихме портфолиото си от детски летни курсове и добавихме и лятна занималня по програмиране. Курсовете, които ще стартират са вече ПЕТ, като продължителността на всяко обучение е 1 месец:

  • Програмиране на Scratch за деца от 1 до 4 клас;
  • Програмиране на Уеб сайт с WIX за деца от 1 до 4 клас;
  • Програмиране с mBlock за деца от 2 до 5 клас;
  • Програмиране на Мобилни приложения с App Inventor за деца от 3 до 7 клас;
  • Уеб програмиране с HTML и CSS за ученици от 5 до 12 клас.

С настъпването на лятната ваканция, решихме да разработим първата във Варна си занималня по програмиране за деца от 1 до 4 клас – „Лятна ваканция в Advance Academy”.

В нея децата не само ще се запознаят с основните концепции в програмирането, но и ще развият своята креативност, логическо мислене и умения за решаване на проблеми с творческите и инженерни лаборатории, които сме подготвили. 

Програмата до обяд включва занимания свързани с програмирането, като създаване на герои, декори, анимации и игри на платформите Scratch и mBlock. В следобедните часове децата ще придобиват нови знания и умения в тематичните ни инженерни лаборатории. Занималните, които ще стартират през Юли месец са ЧЕТИРИ, като те могат да бъдат записани заедно или поотделно, а продължителността на една занималня е една седмица от Понеделник до Петък, 

  • Занималня по Програмиране на Scratch;
  • Занималня по Програмиране с mBlock;
  • Craft занималня;
  • Занималня по създаване на анимации в Scratch.

Курсовете и занималните са насочени към всички запалени по компютрите деца, като Академията поставя фокус върху практическите задачи, така след завършването на курс или занималня, децата ще могат да казват освен „Аз знам“, но и „Аз мога“.

Освен всичко това, следващата събота, 4ти Юни, Advance Academy кани всички запалени по компютри хлапета, както и техните родители да присъстват на отворените врати на академията. В рамките на няколко часа децата ще усетят чувството да са част от академията, като сме подготвили различни игри и предизвикателства.

Заповядайте да се запознаем, забавляваме, а и да научим малко за програмирането при децата.

За повече информация и записване на отворените врати в Advance Academy, можете да се обадите на телефон 0889990030, на email – office@advanceacademy.bg или на линка: https://online.advanceacademy.bg/otvoreni-vrati 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?