Loading
Подготовка за професиите на бъдещето – Програмиране за деца от 1 до 7 клас от Advance Academy

Подготовка за професиите на бъдещето – Програмиране за деца от 1 до 7 клас от Advance Academy

Варненската ИТ академия, Advance Academy, стартира целогодишните си курсове по програмиране за деца от 1 до 7 клас. Академията разработи нова цялостна образователна пътека, Computer Science, която ще въведе децата в невероятния свят на програмирането. Програмата е разработена на нива, за да може, когато децата завършват един курс, да могат да продължат към следващия и с всеки курс да надграждат своите знания и да вървят смело напред към кариера в ИТ. Курсовете, които ще стартират на 30-ти Септември, Съобта са ПЕТ:

 

 

Инженерни лаборатории

Всички целогодишни курсове, които са част от общата програма Computer Science включват 5 безплатни инженерни лаборатории. Всяка инженерна лаборатория е с различна тематика спрямо отделните курсове. История на мобилните телефони, състезания с дронове, програмиране на дронове, работа с разширена реалност, Google приложения с Изкуствен интелект са само част от инженерните лаборатории, които сме подготвили в Advance Academy.

 

Advance Academy предоставя едно уникално учебно преживяване, започващо през Септември, като фокуса е върху децата. В свят, в който технологиите са неизбежна част от ежедневието ни, е важно да погледнем напред в бъдещето и да подготвим децата за професиите на бъдещето.

За повече информация: www.advanceacademy.bg

email: office@advanceacademy.bg, на телефон: 0889990030 или на адрес: кв. Левски, ул. Димитър Икономов 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?