Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ОТМЕНЕНО: Най-голямото семейно рисуване

01 юни @ 16:00 - 20:00 Карин дом

ОТМЕНЕНО

1-ви Юни е най-специалният ден за всяко дете и особено след година на изолация, маски и по-малко игри, трябва да го отпразнуваме подобаващо!

Ние от Карин дом обединяваме усилия с Арте Клас- Варна, за да организираме заедно един невероятен и вълнуващ празник за децата на Варна!
🌈 На 1-ви юни от 16:00 до 20:00 ч ще ви очакваме в градината на Карин дом, за да направим най-голямото семейно рисуване! Ще рисуваме по много и различни начини:
🎨 Детски „Арте клас“ на платна с акрилни и водни бои. Ще рисуваме символите на Карин дом, а именно Карин и нейният приятел Слончо! Подходящо за деца с помощ от родител или самостоятелно за деца над 7 години.
🎨 Свободно рисуване – върху хартия с моливи и пастели на любима тема.
🎨 „Детство“-рисуване направо на земята с иновативни пастели и тебешири за ярки цветове по тема „Детство“.
🌳 Освен в интересните ни художествени занимания, ще можете да се включите и в организирано посещение на Мултисензорната градина на Карин дом, да участвате в някоя от интересните работилнички наоколо или просто да се насладите на приятен следобед с деца, слънце и хубава компания!
🍭 🍭 🍭 На място ще можете да опитате от вкусотиите от нашата кулинарна книга „Семейно готвене по Монтесори“ и да се забавлявате из всички кътчета на нашата градина. Ще ви предложим и продуктите от семейния магазин на Карин дом.
⏰ Ако имате желание да се включите, моля имайте предвид, че Детски Арте Клас започва на всеки кръгъл час (в 16:00, 17:00, 18:00 и 19:00 ч), а организираната обиколка на Мултисензорната градина се случва на всеки 30 минути ( 16:30, 17:30, 18:30 и 19:30).
⏰ За да сте сигурни, че имате запазено място, моля пишете на Арте Клас Варна за колко деца/семейства бихте искали да запазите място и за кой от посочените часове на ФБ-страницата им или на
art@arteclass.com
⭐️ Участието в Детски Арте клас е на цена 20 лв на семейство (с включени материали, бои, платно, еднократна палитра), за деца, които ползват услугите на Карин дом цената е 12 лв.
⏰ За да запазите час за посещение на група/клас/семейства за Мултисензорната градина, моля пишете на vmileva@karindom.org .
Посещението не се заплаща, но ще се радваме да ни подкрепите с дарение по ваш избор.
⭐️ Всички дейности са подходящи за деца със специални образователни потребности.
Всички дейности са съобразени с епидемичната обстановка и ще бъдат спазени мерките за безопасност с цел опазване на общественото здраве.

Елате да празнуваме заедно!
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?