Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Карин дом

+ Google Map
Местност „Свети Никола” ПК 104
Варна,
http://karindom.org
Скъпи приятели,
през изминалата 2017г. подкрепихме 340 семейства от Варна и страната, интегрирахме 33 деца в детски градини и училища, обучихме над 1050 специалисти, работещи с деца със специални нужди от страната и чужбина. Отново бяхме до децата и семействата им в трудните моменти, споделяхме радостта и успехите им, работихме, за да може всяко дете, което прекрачи прага на Карин дом да получи шанс за пълноценен живот.
Децата, с които работим са на възраст от 0-7 и са с физически и умствени увреждания, поведенчески и комуникативни затруднения, хиперактивност, аутизъм, множествени увреждания, обучителни трудности. Екипът ни от специалисти включва: физиотерапевти, логопеди, психолози, специални педагози, Монтесори специлисти, социални работници, медицински специалист. Провеждаме терапия на децата в Центъра в групови и индивидуални сесии, извършваме домашни посещения на най-малките, посещаваме училища и детски градини, за да подпомогнем процеса на приобщаване.
Поставяме си високи цели и ги следваме, за да може всяко дете, което има нужда от нас да получи възможно най-добрата терапия. Но и изискваме много – от децата, родителите, от нас като екип и професионалисти.
Гордеем се с нашите деца и техните успехи. Тук в Карин дом виждаме техните първи стъпки, чуваме първите им думи, споделяме усмивките на техните родители, виждаме много сълзи на радост и надежда.
Вярваме в нашите деца, в техните успехи и ще продължим за напред със същата любов, професионализъм и отдаденост да бъдем до тях в тази най-крехка възраст заедно с всички Вас –родители, индивидуални и корпоративни дарители, партньори, доброволци и приятели.
Благодарим на всички Вас за доверието и подкрепата!
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?