Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Дни на отворени врати в детска къща „Попиващ ум“

22 февруари @ 09:00 - 23 февруари @ 13:00 Детска къща Попиващ ум

Всяко дете заслужава качествено образование от най-ранна възраст. При нас децата се развиват в уютна атмосфера, също като у дома.

Каним Ви да прекарате време с нашия екип, в нашата среда, за да се запознаете с нашата философия, с ценностите, които се стремим да изграждаме у децата.
Монтесори определя средата като основен фактор за спонтанното учене на детето. Тя вярва, че средата трябва да подкрепя цялостното развитие на детето и да предлага възможности за развитието на пълния потенциал на всеки индивид. Затова ви каним на дни на отворените врати в най-доброто място след дома.

А вие ще можете да споделите вашите надежди и очаквания, ще ни зададете всички въпроси, които ви вълнуват.  Ще опознаете в детайли дневния режим на децата. Ще разберете как е възможно децата да са свободни да учат това, което искат да учат и което им е забавно и интересно. Ще видите как успяваме да събудим любознателността.

Събитието е безплатно, изисква се предварителна регистрация в този формуляр.


Припомняме, че разклона за Траката от пътя за к.к. Златни Пясъци е затворен! Можете да стигнете до Детска къща „Попиващ ум“ само по бул. „Осми Приморски полк“ (пътя за Виница). Преди светофара за Виница, на разклона за Траката следва да завиете на дясно по ул. „Арх. Манол Йорданов“ (бивша ул. 2-ра) и след това по първата в дясно ул. „Арх. Желязко Богданов“ и втората в ляво е ул. „Арх. Димитър Раделия“.
Възможност за паркиране има в двора на Детска къща „Попиващ ум“ – до 3 автомобила и в уширенията на ул. „Арх. Желязко Богданов“.

Време за стигане от кв. Чайка до Детска къща „Попиващ ум“ – 7 мин.
Време за стигане от Катедрален храм „Свето Успение Богородично“ до Детска къща „Попиващ ум“ – 15 мин.


Ще ви очакваме!

Детайли

Начало:
22 февруари @ 09:00
Край:
23 февруари @ 13:00
Категории за Събитие:
, , , , ,
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/195137061687425/

Място

Детска къща Попиващ ум
ул. Арх. Димитър Раделия
Варна, 9000 Bulgaria
+ Google Map
Телефон:
088 878 8733
Уебсайт:
https://www.popivasht-um.eu
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?