Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Детска къща Попиващ ум

+ Google Map
ул. Арх. Димитър Раделия
Варна, 9000 Bulgaria
088 878 8733 https://www.popivasht-um.eu

Създадохме Детска Къща „Попиващ Ум” в град Варна, за да осигурим здравословна, безопасна и подкрепяща монтесори учебна среда, в която децата да бъдат подготвяни за живота. Подпомагайки уникалните способности на всяко дете, целим да ги стимулираме да развият в пълна степен своя мисловен, емоционален, личностен, социален, артистичен и физически потенциал. Смятаме, че полагането на основите на едно по-успешно бъдеще за децата ни е наш обществен дълг. За нас най-добрият начин да постигнем това е следвайки и прилагайки принципите на Метода Монтесори!

Монтесори методът предоставя един по-добър старт на децата. Той не само ги учи да четат, пишат и смятат, а също и да взимат решения, да правят избор, да решават проблеми и да планират добре времето си. Благодарение на това те израстват независими, отговорни, емоционално интелигентни и уверени. Монтесори Методът развива у децата фундаментални житейски умения, любов към знанието, осъзнаване на себе си и другите, творчески подход и критично мислене.

Монтесори методът носи името на своя създател – Мария Монтесори, родена през 1870 г. в Италия. Основния принцип на система „Монтесори“ е свободата и личният избор на детето. Метода Монтесори следва и поддържа естественото развитие на децата, като развива у тях креативност, създава условия за израстване на самостоятелни, уверени и свободни деца.

  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?