Loading
5 предимства на онлайн уроците

5 предимства на онлайн уроците

За никого не е тайна, че домът е най – сигурното и спокойно място за едно дете. В уюта на своята стая или учебен кът, малкият ученик успява да учи и запамети дълги стихотворения и сложни формули благодарение на комфорта на познатата среда. С грижа за здравето на децата и близките им Адванс Академи разработи програма за индивидуални онлайн уроци, съобразени с възрастта и опита на детето. Зaщo дa губите цeннo вpeмe в пътyвaнe, ĸoгaтo мoжeтe дa зaпишeтe дeтето cи нa oнлaйн ypoци по програмиране? Зa него щe e забавно и полезно, a виe щe сте cпoĸoйни, чe учи у дома. Съгласни сме, че нищо не заменя физическия контакт, но уроците в електронна среда имат важни предимства:

 


Цялото време и внимание на преподавателя са насочени към един ученик.

При този метод на преподаване се гарантира, че ученикът ще получи цялото време и внимание, които са му нужни, за да напредва бързо и целенасочено в правилната посока. Персоналните уроци дават увереност на детето да споделя това, което мисли и желае. При индивидуалната работа с преподавателя, детето получава цялото време и внимание и успява да покаже най-доброто от себе си.

 

Развиват умения за учене и концентрация в електронна среда.

Индивидуалните уроци развиват личната отговорност на детето към обучението си, тъй като няма към кой друг да се обърне, освен към своя учител. Индивидуалните уроци позволяват самостоятелна фокусирана работа без опции за разсейване от други деца и осигуряват оптимално оползотворяване на времето с преподавателя, подкрепящ детето във всяка стъпка при решаване на задачите.

 

Удобна интуитивна платформа – лесна като детска игра.

Advance Academy разполага със собствена платформа за курсовете и предоставя достъп до нея на всеки ученик, което означава, че не е нужен специален софтуер или да се следват сложни процедури. Необходимо е, разбира се, детето да има стационарен компютър или лаптоп, както и надеждна интернет връзка (плюс бутилка вода, ако малчугана ожаднее по време на урока). Не се изисква присъствие на родител, освен ако не прояви желание да участва в индивидуалното занимание. Всички необходими материали за уроците ще са на разположение на курсистите през профилите им в платформата.

 

Всяко дете напредва със своето темпо.

Индивидуалното обучение предоставя по-персонализирани и приятни уроци за детето, тъй като учителя може да коригира или променя програмата спрямо напредъка на детето. При индивидуалното обучение няма грешен отговор или безсмислен въпрос. Детето учи и надгражда знанията си със свое собствено темпо и по свой начин. Освен това, ако в едно семейство има две деца, които са с малка възрастова разлика и използват един компютър, могат да учат едновременно без това да оскъпи услугата.

 

Персонализирана обратна връзка.

След всяка сесия Академията изпраща на родителите информация по имейл за това как се справя детето и какъв е неговия напредък. Това дава по-ясна представа за процеса на обучение на детето, кои са силните му страни, къде изпитва затруднения и какво може да се подобри.

 

Запишете детето си сега за индивидуални онлайн уроци на сайта на “Адванс Академи” – варненският образователен Startup по Програмиране и Дигитален Маркетинг. Това са първите такива курсове в България, като фокусът на Академията са деца от 2-ри до 12-ти клас.

Учебните програми, които стартират от 17-ти ноември са три: Програмиране на Scratch, Уеб Дизайн и Уеб Програмиране.

 


И не забравяйте умерената физическа активност, добро хранене и достатъчно количество сън са важни за здравето на детето ви.


„Добрите програмисти програмират не защото очакват да им се плати или да получат похвала, а защото да програмираш е ЗАБАВНО.“

– Линус Торвалдс


Изображения: unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?