Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Сугестопедичен езиков център KREG

+ Google Map
ul. Vasil Drumev 24
Varna, 9002 Bulgaria
088 464 4600 kreg-sugestopedia.com
KREG отваря врати през 2002. В търсене на все по-добри резултати през 2013 ние се насочихме към метода сугестопедия, създаден от проф. д-р Георги Лозанов още през миналия век и признат от ЮНЕСКО за най-хуманния метод на преподаване през 1978г.
Езиковите курсове чрез сугестопедия водят до трайно усвояване на увеличено количество материал, в сравнение със стандартен метод на обучение. Курсовете са интензивни, но обучението се осъществява без домашни и без стрес, благодарение на разнообразен набор от психологически, дидактически и артистични средства.
Нашите преподаватели са специалисти по езика, който преподават и преминават допълнително обучение за преподаване по метода сугестопедия.
Сугестопедичен езиков център KREG може да ви потопи в два различни свята – на говорещите английски и на говорещите испански -два от най-говорените езици. Езиковите обучения са за деца и възрастни, за начинаещи и напреднали, за тези, които имат нужда от международен сертификат и за тези, които искат да придобият нови умения, усвоявайки нов език с лекота.
Нека светът ви разбира!
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?