Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Училище по роботика Robopartans

+ Google Map
бул. „Христо Ботев“ 3, ет. 2
Варна, 9000 Bulgaria
087 625 6413 https://robopartans.com

Вашите деца са бъдещите дизайнери, проектанти и инженери…
Роботи вече чистят домовете ни и правят кафето ни.

А къде може да се учи как се правят роботи във Варна?

Ето къде:

Училище по роботика „Robopartans“ има за цел да събуди интереса на учениците към физика, информационни и комуникационни технологии, математика и като цяло технически науки.

Роботиката е сред най-подходящите начини да запознаем учениците с технически науки като физика, математика, информационни технологии и програмиране. Часовете по роботика протичат забавно и интересно, докато учениците трупат познания в различните научни области. Роботите се програмират и така неусетно и с много интерес успяваме да предадем познание по програмиране, конструиране, роботика, технически науки. Познания, които определено отварят много врати в ерата на бързоразвиващото се информационно общество.

В училището по роботика се обучават ученици от 8 до 16 години. Обучението продължава около 4 години, като протича на нива.

В началните курсове ученици работят с комплекти LEGO Mindstorms, а в напредналите и с други технологии. Чрез LEGO роботите бързо се създават и тестват различни конструкции. Учениците се запознават с основните физични и инженерни концепции. Правят първите си стъпки в програмирането, използвайки софтуер, който е специално разработен за ученици.

И не забравяйте:

„Всеки робот може да бъде велик, дори да има две различни гуми.“

https://robopartans.com

Училище по роботика "Robopartans"
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?