Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

Международно Монтесори училище

+ Google Map
ул. Братя Шкорпил 26
Варна, Bulgaria
088 990 2739 www.guidepostmontessori.com
През април 2016 година във Варна отвори врати първият образователен клуб по метода Монтесори за деца на възраст 6-12 години (предучилищна степен до 7 клас). От 1 септември 2018 година, клубът спира да съществува и поставя началото на основно училище Монтесори 6-12.
GUIDEPOST МЕЖДУНАРОДНО МОНТЕСОРИ УЧИЛИЩЕ е основно училище за деца от 1 до 7 клас, в което обучението е двуезично (български и английски език) и е в съответствие с изискванията на метода Монтесори и образователните стандарти за Монтесори училищата по света.
Училището е част от мрежата от училища GUIDEPOST MONTESSORI ( https://guidepostmontessori.com/ ) и работи с подкрепата на американската Монтесори организация HIGHER GROUND EDUCATION. (www.tohigherground.com)
За първата учебна година приемът на деца ще включва възрастовата група 5-11 години (от предучилищна група до 5 клас включително или т.нар Lower Elementary Montessori). Децата се обучават в смесени по възраст класове.
Учениците обучавани по метода Монтесори с лекота покриват академичните изисквания по общообразователните учебни предмети залегнали в програмата на МОН и получават диплом за завършено образование по МОН след полагане на изпити в края на всяка учебна година – по желание и преценка на родителите.
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?