Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

ИНФО България

+ Google Map
бул. "Владислав Варненчик" № 11
Варна, 9000 Bulgaria
0877 999 153 www.infobulgaria.net
Учебен център ИНФО БЪЛГАРИЯ – град Варна е езикова школа създадена през 2010 година.  Предлага езикови курсове по английски, немски, руски и испански език за всички възрасти, както и български език за чужденци. Благодарение на дългогодишния си опит, учебния център използва иновативни методи на работа, които променят представите за езикови курсове. 
Школата предлага курсове по нива А1,А2, В1,В2, С1 (от начинаещи до напреднали). Всяко от обученията е с хорариум от 100 учебни часа, като е разделено на две части от по 50 учебни часа.  Организира и подготовка за международни сертификати (Cambridge- FCE, CAE..; IELTS ; TOEFL )  
Чрез съвременни образователни подходи, ние работим по актуални учебни програми, с което целим да развием максимално потенциала на нашите курсисти. Обучението вклучва практически занимания, комуникативни игри и изпълнение на творчески задачи.
ИНФО БЪЛГАРИЯ предлага богат избор от курсове в малки групи по чужди езици за деца, младежи и възрастни. Ще можете да направите избор между присъствена или онлайн форма на обучение, с учител на живо.
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?