Loading
Зарежда Събития

← Назад към Събития

ЕкскурзоводКо

С ЕкскурзоводКо и в игрови моменти децата ще научават бързо и забавно любопитни факти за своя град, ще се учат да се ориентират по-лесно в градската среда, да опознават в игра културно-историческото му наследство.
ЕкскурзоводКо организира увлекателни, образователни, тематични пешеходни разходки за деца в градската среда с професионални екскурзоводи. ЕкскурзоводKо ще поведе малките изследователи по интересни градски маршрути, по следите на нашата история, архитектура, паметници, музеи, личности, паркове, улици, обичаи и по много други любопитни тематични разходки в различни български градове.
Стартираме в град Варна на 29.08.2020 г. Скоро ни очаквайте и в други български градове! Очакваме всички деца и ученици – от предучилищна възраст до 6-ти клас. Разходката с ЕкскурзоводКо продължава до 2 часа. Максималният брой деца, които могат да участват в една разходка са 15. Повече информация може да получите по имейл и/или по телефон.
Резервирайте място за Вашето дете в нашите тематични обиколки:
по имейл: ekskurzovodko@abv.bg и/или по телефон:+ 359 889 87 56 97
Последвайте ни в нашата Фейсбук страница за актуална информация: https://www.facebook.com/ekskurzovodko
В готовност сме да работим и по заявка с частни детски занимални (летни и зимни), училища, частни учители, образователни институции, туроператори и турагенти и др. Правим отстъпки при заявка на група над 10 деца.
Любовта към нашата България минава и през любовта към нашия град!
Малки изследователи, готови ли сте?
ЕкскурзоводКо ви очаква!
  • Не бяха намерени събития.
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?