Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ВАРНА: UniExpo – Образование в BeNeLux+, Пролет 2024

23 април @ 14:00 - 18:00 Rosslyn Dimyat Hotel

Открийте света на възможностите в образованието в чужбина с UNIFY по време на изложението Дни на образованието в Холандия, Белгия, Люксембург

UNIFY организира юбилейното си 20-то издание на изложението си за обраозвание. По случай юбилея, събитиео ще бъде посветено и на нови 2 страни: UniExpo BeNeLux – Дни на Образованието в Холандия, Белгия и Люксембург. То ще се състои на на 23 април в хотел Димят от 14:00 до 18:00ч.. Това събитие обещава да бъде най-голямото изложение на холандски университети досега и ще представи информация за висшите учебни заведения от трите страни. С участието на представители от университети, семинари за кариерно ориентиране, лични истории на настоящи студенти и специализирани консултанти, Дни на образованието в Холандия, Белгия и Люксембург предлага цялостна представа за възможностите за образование в чужбина.

Събитието ще започне с дискусия относно образователната система, университетите и процеса на ранно кандидатстване в Бенелюкс страните. След това участниците ще имат възможността да посетят семинара „Compass for Your Future Careers“, който ще им помогне да вземат информирани решения относно избора на специалност. Денят ще приключи с презентация, озаглавена „Can’t Dutch This?“ където настоящите студенти ще споделят своя опит в обучението си в Нидерландия. Освен това присъстващите ще могат да се срещнат лично с представители на различни университети, да получат съвети за подготовка на документи за кандидатстване и да научат повече за възможностите за финансиране, настаняване и други важни аспекти на обучението в чужбина.

UniExpo BeNeLux предлага нещо за всеки. За тези, които са в 12-ти клас, това е чудесна възможност да задават въпроси и да получават отговори, преди да започнат своето пътуване в чужбина. Учениците от 11-ти клас могат да използват събитието, за да проучат потенциални специалности и университети. Дори учениците от 9-ти и 10-ти клас няма да бъдат пренебрегнати, тъй като ще има специализирани кариерни презентации, които да помогнат при избора на правилната специалност и профил в училище. Бакалаврите и бъдещите магистри също могат да очакват актуална информация за магистратурите в Нидерландия, Белгия, Германия и Люксембург. И накрая, родителите са добре дошли да присъстват, тъй като тяхната подкрепа и насоки играят решаваща роля в процеса на вземане на решение. Консултантите на UNIFY ще бъдат там, за да помогнат на всички участници на всяка стъпка от пътя.

Събитието е напълно безплатно, необходима е само предварителна регистрация: https://www.unify.bg/event/view/443

Детайли

Дата:
23 април
Час:
14:00 - 18:00
Категории за Събитие:
, , ,
Уебсайт:
https://www.unify.bg/event/view/443

Организатор

Unify – Образование в Холандия
Phone:
0877778990
Website:
www.unify.bg

Място

Rosslyn Dimyat Hotel
Kniaz Boris 1 Boulevard 111
Varna, Bulgaria
+ Google Map
Телефон:
052 910 800
Уебсайт:
dimyat.rosslyn-hotels.com
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?