Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Индивидуални уроци по Програмиране за деца

17.11.2020 @ 09:30 - 18.12.2020 @ 17:00 online

С грижа за здравето на децата на 17 ноември варненската ИТ академия Адванс Академи стартира индивидуални онлайн уроци по програмиране за ученици. Обучението е подходящо за деца от 2-ри до 12-ти клас, а курсовете, които ще бъдат включени са:

Програмиране на Scratch.
 Уеб Дизайн.
Уеб Програмиране.

Първите 2 курса са за малчуганите от 2-ри до 5-ти клас, а модула по Уеб Програмиране е за по-големите от 5-ти до 12-ти клас. Програмите са за начинаещи, но с изявени интереси към дигиталните технологии.

Какво е индивидуално онлайн обучение ❓

Един преподавател от Академията работи индивидуално с един ученик, с фокус върху прогреса на детето. Индивидуалните уроци гарантират, че ученикът ще получи цялото време и внимание, които са му нужни, за да напредва бързо и целенасочено в правилната посока.

По време на урока детето е в спокойната и изолирана среда на домашния уют, без стрес и разсейване от промяна на обстановката, без губене на време в логистика. 

Самостоятелната фокусирана работа дава отлични резултати, защото малчуганът не се разсейва от други курсисти. Времето се оползотворява оптимално за конструктивен диалог с преподавателя, стараещ се да подкрепя ученика си при решаване на задачите.

Индивидуалното обучение предоставя по-персонализирани и приятни уроци за детето, тъй като учителят може да коригира или промени програмата спрямо напредъка на детето. В зависимост на кой курс е записано детето, персоналният учител ще научи ученика на голям набор от интересни и нужни неща за „професиите на бъдещето“, като основни концепции в програмирането, елементите на един уеб сайт и азбуката на програмирането.

👉 Уроците ще се провеждат от Вторник до Петък, в диапазона 9:30 ч. до 17:00 ч.

Запишете сега своя бъдещ програмист през официалния сайт на Адванс Академи: https://advanceacademy.bg/

Детайли

Начало:
17.11.2020 @ 09:30
Край:
18.12.2020 @ 17:00
Категории за Събитие:
, , ,
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/364167371462019/

Организатор

AdvanceAcademy.bg
Phone:
0889990030
Email:
office@advanceacademy.bg
Website:
www.advanceacademy.bg

Място

online
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?