Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Нестле за Живей Активно!

15.08.2021 @ 10:00 - 18:00 Плаж Аспарухово
Лятото е в разгара си и Нестле за Живей Активно! отново e тук! 🌊 Този път локацията ни е Варна, където горещият пясък под краката ни ще ни предизвика да бъдем още по-активни. 🦀 Турнир, игри, смях, музика и много награди ни очакват на плаж Аспарухово. Датата е 15ти август – запази я в календара си. 🎉
📢 Владо Николов, Евгени Иванов-Пушката и ВК Марица предизвикват всички, които обичат плажния волейбол, да се включат в нашия турнир. За най-добрия отбор ще има и голяма награда. 📢 А всички учатници и фенове ще могат да се насладят на страхотни кафе комбинации от NESCAFÉ® 3в1.
📢Запиши се за турнира като ни пишеш на лично съобщение в страницата.
🤸 Ще започнем в 10:00ч под голямата шатра, заедно с Nestlé® FITNESS® и една загряваща Heal fit гимнастика, водена от Марусия Иванова.
👉Ако останете на нея, веднага след това – в 11ч представители на Националната федерация по спортна акробатика ще направят невероятна демонстрация, а за всички ентусиасти ще има и открит урок.
💭 След тази интензивна сутрин те каним да прекараш горещите часове в нашата зона за отдих с NESCAFÉ Frappé.
☀️A в 16:00ч. Българската федерация по таeкуoндо ще покани всеки, който има желание на открит урок, които преди това ще ни демонстрират и невероятните си умения.
🍎 За всички малчугани от 10:00 до 12:00 и от 16:00 до 18:00, заедно с Нестле за по-здрави деца, сме приготвили голяма дъска за рисуване, където ще могат да ни покажат и какво обичат да похапват. 🥕 За най-бързите деца Ваня Стамболова и NESQUIK® ще организират невероятно бягане с щафети.
Когато и да дойдеш в неделя на 15ти август, не забравяй да участваш в нашата томбола, като следваш знаците и отговориш правилно на няколко въпроса. Очакват те изненади.
През целия ден те приканваме да бъдеш отговорен, като пазиш плажа чист и използваш контейнерите за рециклиране.
📅Плаж Аспарухово, 15ти август, зареди се единствено с добро настроение!
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?