Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Как да остана спокоен и уверен родител, дори в трудните моменти?

31.03.2022 @ 14:00 - 15:00 online
🤷‍♀️ На теб случвало ли ти се е?
✔ да позволяваш прекалено много или ✔ да налагаш прекалено строги ограничения (кога става прекалено, всъщност?)
✔ да викаш на детето?
✔ да обвиняваш?
👩‍👧 Всеки жив родител има „своите моменти“ – моментите, в които трудно запазва спокойствие, присъствие или просто игнорира детето. Можем ли да намалим проявата на тези „моменти“ във взаимодействията с децата ни? Категорично „Да“!
💻 Включи се във въвеждащия уебинар „Как да остана спокоен и уверен родител, дори в трудните моменти?“
📍 Ще говорим за устойчивостта на родителя: За умението да управляваме своята нагласа и действия, да останем стабилни и свързани със себе си, и с детето, когато неговото или нейното поведение, а и житейската ситуация се опитват да направят онези наши по-малко функционални поведения водещи.
📍 Ще отговорим и на въпросите:
Как тези „моменти“ се отразяват на формирането на детската психика в различните етапи на развитие, в зависимост от водещите за периода нужди?
📍Какво общо имат тези „моменти“ с нуждите на детето да принадлежи, да бъде утвърдено, да общува, учи и играе, да развива своята самостоятелност?
📍 Кои са някои от начините да съхраняваме и развиваме своята устойчивост като родители?
📍 Ще обсъдим конкретни начини за запазване на спокойствие и увереност, в зависимост от нашите силни страни и слабостите, които проявяваме, като родител. Ще се вгледаме, както в конкретни ситуации, така и в дългосрочното изграждане на родителска стабилност и увереност, на необходимата атмосфера за благополучие и израстване на детето.
✍️ Безплатна регистрация 👉 https://bit.ly/3sWzHhQ
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?