Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Детската площадка – училище за малки и големи

02 ноември @ 14:00 - 15:00
Имате прохождащо (в комуникацията) дете и сте на арената на детските площадки. Постоянно се занимавате с разрешаване на имуществени спорове за играчки и принадлежности, включително и за използването на обществените съоръжения. Това прераства в диалози с други родители и сблъскване на ценности и възпитателни модели.
По време на които очите Ви са на 4, защото 5-6-7-8-годишни деца преминават като танкове и има опасност, съвсем не нарочно, да прегазят Вашето дете. От една страна следите за безопасността му, от друга страна, внимавате да не изяде някоя случайно изпусната солета, от трета – се дразните ужасно на майките, които не обръщат внимание на децата си, заровени в телефоните… както и на тези, които искат да тапицират и обезопасят всичко и да предпазят всяка евентуална, реална или виртуална опасност… и се чудите къде е проблемът и как да се справите в тази сложна ситуация.
ЗНАЧИ ТАЗИ СРЕЩА Е ЗА ВАС.
По време на срещата ще разгледаме различни принципни и конкретни казуси, свързани с общуването на децата помежду им. Как да подобрим комуникацията им? Кога да се намесваме и кога – не. Как да помогнем и да подкрепим детето в първите му сблъсъци с другите. И как да подкрепим себе си.
Лектор: Елена Дражева, психолог и психотерапевт
Вход: свободен
За да присъствате, заявете желанието си като се отбележите в събитието.
Срещата се осъществява с подкрепата на Mustela

Детайли

Дата:
02 ноември
Час:
14:00 - 15:00
Категории за Събитие:
, ,
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?