Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Детето между мама, татко, баба и дядо

27.10.2021 @ 10:00 - 12:00 online
Людмил Стефанов ще разкаже за взаимодействието в системата деца – родители – прародители. Кои са възможностите и рисковете?
Людмил Стефанов е психолог с над 20 годишен практически опит. Консултира деца, родители, партньорски двойки. Автор е на помагала, насочени към интерактивна работа с деца, превенция на агресията, както и на книгите “Философско четиво за деца” и “Социална работа по законите на семейната система”. Води групи за личностно развитие, обучава родители, учители, социални работници по всички теми, касаещи детското развитие, връзката деца-родители и начинът, по който функционира семейната система. Обучаван е в Позитивна терапия, Краткосрочна терапия, НЛП, Системен подход в психотерапията. Консултантската му и терапевтична практика е свързана с дейността на създадения от него и съпругата му Мариела Михайлова-Стефанова Психологически център “Аз и Ние”.
Темата е част от Възпитателни решения, които Академия за родители организира окомври 2021. https://parentacademy.bg/events/vuzpitatelni-reshenia/
Запазете си безплатно място тук: https://bit.ly/3AdN26M

Детайли

Дата:
27.10.2021
Час:
10:00 - 12:00
Категории за Събитие:
, ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/391024455944802

Място

online
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?