Loading
Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Ателие „Забава с мумии и сол“, 28.03.21г. /НЕДЕЛЯ/

28 март @ 11:00 - 12:15
Ателие „Забава с мумии и сол“, 🧂🧂🧂28.03.21г. /НЕДЕЛЯ/ от 11:00ч. до 12:15ч.: Мислиш, че минерали можеш да намериш само под земята? Ще те опровергаем! Има ги навсякъде. В това ателие ще разберем къде можем да намерим калции, халит, фосфор. За какво ли се използват? А ти бързай и питай мама какво дава вкус на домашните й гозби. Ще научим интересни научни факти за солта. Как са използвали солта в древен Египет? Какво значи да мумифицираш? Има ли сол в мумиите? И защо? Как можем да мумифицираме плодове?
Очаква те интерактивна лекция. Всяко дете ще си мумифицира плод с лесно достъпни материали и така ще разбере повече за солта и минералите.
🌠Децата имат милиони въпроси за живия свят, на които възрастните нямат време или не знаят как да отговорят. Oт „Био игри“ отговарят на всичките въпроси, като създават невероятни и различни нови приключения за изследователи, любопитковци, съзерцатели, многознайковци и всякакви млади откриватели. Децата между пет и четиринайсет години се запознават и обикват природата и хората като част от нея чрез увлекателни интерактивни занимания по природни науки с помощта на екипа на „Био игри“ – дипломирани биолози, педагози и професионални актьори.
🌠В „Био игри“ ценим важните неща. Нашите преживявания под формата на ателиета окуражават децата да уважават и обичат природата и да търсят вдъхновение от нея. Вярваме че е важно да открием и подкрепим уникалното в децата.
🌠За децата, които не могат да посетят „Био игри“ на живо, екипът му от учени и педагози създаде уникални онлайн ателиета! Онлайн сме. А това значи, че можете да се включите отвсякъде- от двора, от планината или от чужбина!
🌠Всеки младши откривател ще бъде част от дигитално ателие и ще има възможност да зададе всичките въпроси, които му изникнат от вкъщи.
Какво са онлайн ателиетата на „Био игри“?
75 минути забавление, наука и творческа дейност.
Дати в НЕДЕЛЯ: 05, 07, 14, 21 и 28 март 2021г.
Заниманията ще се провеждат от 11ч. до 12:15ч.
Подходящи са за деца от 5 до 14 години.
Форматът на нашите онлайн занимания се състои от интерактивна дискусия и презентация, експеримент/симулация или ролева игра. Накрая на всяко занятие има творческа задача. Децата напътствани от водещия ще изработват тематична играчка, която ще остане като спомен и емоционална връзка с научния материал.
🌠Забавлявай се, щурей и учи интересни факти за ядливата наука! 🌠
Каним те на необикновено научно- кулинарно пътешествение! Ще учим неусетно за далечни страни, ще разберем как всичко се свързва с всичко останало. Ще мислим. Най-впечатляващите експерименти очакват запалените любопитковци.
Научният материал материал ще е представен по игрив и забавен начин. Ще учим през емоциите и остроумни истории.
🌠Регистрация: За да гарантирате мястото на вашето дете в групата, е необходимо да попълните формуляра ТУК:
🌠 http://bit.ly/3bcNJEh и да заплатите таксата по банков път. Данните и линк за достъп, списък с нужни материали, както и материали, които трябва да разпечатите черно-бяло предварително, ще получите по е-майл след направена регистрация.
Този път ще сме онлайн! А това значи, че можете да се включите отвсякъде.
Заповядайте! Тел. за връзка: 0882 523281, е-майл: info@bio–game.org
🌠Цени:
15лв. – единично посещение
40лв. – ТРИ посещения (12% по-евтино)
50лв. – ЧЕТИРИ посещения (17% по-евтино)
12лв. на дете при потвърдили ДВЕ деца- приятели или от едно и също семейство (17% по-евтино

Детайли

Дата:
28 март
Час:
11:00 - 12:15
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/421873798913805
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?