Loading

2020 година (събота и неделя) ще се проведе третото издание на Детско образователно изложение ”Оранжево морето”. То ще се състои на същата топ локация около Слънчевия часовник и входа на Морската градина.

Участие ще вземат над 40 учебни центъра за деца, ученици и кандидат студенти.

Варненските родители ще се запознаят с богатата палитра от възможности за обучение и възпитание в града ни, както и начините за забавление и игра, които различните учебни центрове предлагат. Всички посетители ще имат възможността безплатно да участват в технолигични, езикови, творчески и спортни работилници. Предвидили сме панел „Образователни лекции“, където педагозите ще споделят своя позитивен опит и различни практики пред колеги учители.

Темата на изложението е “Рециклиране и повторна употреба на материалите”.

Не, не сме поканили Грета Тунберг, но идеята за опазването на Природата е важна и ние като отговорни родители смятаме за сетен път да покажем на децата как да рециклират чрез игра и как да откриват ново приложение на вече ненужните им материали.

Изложение „Оранжево морето“ е голям детски празник на знанието, веселието и спорта с рисуване, творчество и забавления за деца от 0 до 19 години и техните родители. Около Слънчевия часовник ще има множество демонстрации, децата ще участват в безброй безплатни работилници, а най-активните деца ще получат много награди.

С любезното съдействие на Община Варна, Музейко, Decathlon, Културно-развлекателен комплекс „Морско казино“, RecycleArtAcademy.

Вижте участниците:

Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Forgot Password?